+31642622941

Experts stofferen designmeubels

Van Butselaar is ervaren in designmeubel stoffering

Experts in stoffering van design meubels

Van Butselaar meubelstoffeerderij is een zeer ervaren bedrijf dat al generaties bedreven is in meubelstoffering. Een aparte tak van sport hierin zijn design meubels. Design meubels kunnen door een professionele stoffering nog mooier uitkomen dan dat ze al bedoeld waren te doen. Ook kan een geliefd design meubel dat onderhavig aan slijtage is natuurlijk een compleet nieuwe uitstraling krijgen na een goede stoffering. Heeft u een design meubel waar u gek op bent en dat u graag wilt voorzien van een nieuwe look & feel geheel naar eigen wens? Van Butselaar Meubelstoffeerderij is zeer bedreven met designmeubelen van de merken Montis, Gelderland, Label, Leolux, Artifort & Rolfbenz. Heeft u een designmeubel van deze merkaanbidders neemt u dan eens contact op met onze specialisten en ervaar wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard hebben we ook meer foto’s voor u van design meubelen die we in het verleden reeds gestoffeerd hebben! Op deze pagina hebben we alvast wat foto’s opgenomen.

Tips voor het onderhoud voor uw designmeubel

  • Knip lussen of halen nooit af, maar stop ze terug in het weefsel.
  • Elke stof verkleurt na verloop van tijd in meer of mindere mate onder invloed van licht. Vermijd echter absoluut direct zonlicht op uw meubelen.
  • Meubelstoffen zijn gevoelig voor scherpe ritsen of gespen, nagels van huisdieren, ringen etc. Deze kunnen het weefsel blijvend beschadigen. Ook stugge spijkerstoffen versnellen de slijtage. Tevens kunnen donker geverfde (spijker)stoffen flink afgeven!
  • Meubelen voorzien van losse rug-, zit- of armkussens moeten regelmatig worden opgeschud om te voorkomen dat de kussens vorm en volume verliezen.
  • Het is belangrijk om het meubel vaak te stofzuigen. Gebruik hiervoor het juiste mondstuk (zachte borstel die alleen voor dit doel wordt gebruikt). Houd ook de naden op uw meubel stof – en vuilvrij.

 

Call Now Button