+31642622941

Wat zeggen onze klanten?

Wij vragen soms om een review; als u dit naar ons mailt nemen we het op in deze pagina!

Erg blij met het werk van van Butselaar Meubelstoffeerderij! Ons bankstel dat een emotioneel erfstuk was, was hoognodig aan vernieuwing toe. Na een goed gesprek met de eigenaar kwamen we er al snel uit. De uitstraling is behouden en toch ziet de bank er als nieuw uit. Knap werk tegen een eerlijke prijs!

Peter de Waard

Wij wilden onze eetkamerstoelen graag behouden omdat ze op maat gemaakt waren bij de tafel. Alleen de slijtage was enorm. Van Butselaar Meubelstoffeerderij heeft dit fantastisch gestoffeerd en was niet duur bovendien. Wij raden iedereen dit bedrijf naar eer en geweten aan! Vriendelijke mensen met kennis van stoffering!

Angelique Schouten

Wij wilden ons leren bankstel omtoveren tot een gestoffeerd exemplaar. Geen idee of dit mogelijk was gingen we op zoek naar bedrijven die dit zouden kunnen realiseren. Uiteindelijk in zee gegaan met van Butselaat meubelstoffeerders en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Heel blij met het resultaat en enorm bedankt!

Hans Olvers

Ons gehele interieur was eigenlijk wel aan vervanging toe na een jaar of 15. We wilden alles graag behouden zowel banken als stoelen en konden met van Butselaar een heel mooie totaalprijs realiseren. Eenmaal alles gereed waren we pas echt blij! Vakwerk mannen, we zijn er enorm blij mee dus hebben deze mail met liefde geschreven!

Frida van Rijn

Ik heb zeer onlangs mijn fauteuil met leer laten stofferen door de firma van Butselaar. Ik heb hun adres via vrienden gekregen en daar heb ik helemaal geen spijt van! Het werk is keurig en vakkundig uitgevoerd en daar ben ik heel blij mee. Ik kan deze meubelstoffeerder zeer zeker bij iedereen aanbevelen.

Familie R.L. Haak

Mijn stoelen zijn oogverblindend …. zo mooi! In combinatie met vriendelijke mensen, fantastische service en een zeer correcte prijs kan ik niet anders dan dit bedrijf een echte aanrader te noemen. Thanks en voor de duidelijkheid hier zit een meer dan supertevreden klant die erg blij is met het eindresultaat!

Jasmine

Super blij met mijn nieuw beklede stoelen!

Zeer snelle service en een mooie prijs.

Zeker aan te bevelen!
5 sterren waard!!!

Marianne Maas-Jansen

Zeer tevreden!

Snelle service!

Mooi werk geleverd!
Eerlijke prijs naar mijn inziens bovendien!

Judith van Gerwen

Mooi, snel, geweldig en super vriendelijk! Zowel de 6-persoons bank als onze 6 eetkamerstoelen zijn gestoffeerd en mooier dan ooit tevoren! Zeer enthiousiaste vaklieden die hun vak met liefde uitoefenen. Een hoog service-level en absoluut fantastische kwaliteit Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!!!

Astrid van Wordragen-Zonnenberg

Onze LeoLux Faya Lobi bank is schitterend gestoffeerd. Heel snelle reaktie op onze aanvraag. De dag erna kwamen ze al met stofstalen langs. Zeer duidelijke communicatie en heel hartelijke mensen. Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst nog een meubel wil laten stofferen!

Theo en Harmke van Daelen

Prettig, klantvriendelijk zonder het zakelijke uit het oog te verliezen. Nakomen van afspraken, niet vee, wachttijd, creatief, meedenkend en adviserend plus dus een snelle levering. Halen en brengen is inbegrepen in de kosten. We kregen een absoluut prachtig produkt terug en zijn zeer te spreken over van Butselaar Meubelstoffeerderij!

Helma Albers

Uiteindelijk zon beetje met de gehele familie van Butselaar contact gehad; vader en 2 van zijn zoons. Zeer enthiousiaste, gedreven en kundige vakmannen. Ze denken mee en zijn erg klantgericht. De zitkussens van mijn hoekbank opgevuld en de bank is perfect gereinigd. Zeer snel afgehandeld allemaal mijn complimenten!

Maaike van Gessel

Wij hebben ons designmeubel laten stofferen door de familie van Butselaar. De snelheid van handelen, vriendelijkheid van deze heren en kwaliteit van de stoffering heeft ontzettend veel indruk op ons gemaakt! Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een meubelstoffeerderij voor jou meubels of designmeubels!

Lisette van Eijk

Onze zitbank was versleten tot en met maar we wilden er geen afstand van doen. Na de stoffering hebben we onze bank mooier teruggekregen dan ie ooit is geweest. Wat een vakmensen bij van Butselaar ik kan niet anders zeggen en daarom op hun verzoek deze review geschreven; doe ik niet vaak!!

Fam. Gruter

Call Now Button