+31642622941

Meubels stofferen

Wij stofferen alle meubels tegen een eerlijk tarief!

Meubels Stofferen

Klassiek stofferen

Klassiek stofferen is een techniek die al van oudsher bestaat. Deze methode wordt met name toegepast op antieke, maar ook klassieke zitmeubels. Bij de klassieke stoffering wordt het binnenwerk van een zitmeubel opgebouwd uit vele lagen met oude, natuurlijke vulmaterialen. Deze worden op de traditionele manier verwerkt. Laag voor laag krijgt het meubel zijn zitcomfort en vorm. Deze manier van stofferen is erg arbeidsintensief, maar geeft een zeer lange levensduur.

Wij maken gebruik van alle traditionele materialen zoals krijn, jutesingels, koperen veren, paardenhaar, zee gras, blauwwatten, jute, katoen etc. Of het nu gaat om oude of antieke meubelen, op de werkplaats kunnen renovaties worden uitgevoerd variërend van een deelreparatie tot een complete herstoffering van het meubel. Door de door onze jarenlange opgebouwde kennis en kunde bent u ervan verzekerd dat de essentie en de ziel van het meubelstuk niet verloren gaat.

Modern stofferen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons ook kunnen specialiseren op het gebied van design en designklassiekers. Zo zijn meubelen van onder andere merken zoals Leolux, Artifort, Gelderland, Jori, Rolf Benz, Gispen, Cassina, Montis etc geen probleem voor ons. Wij bewerken deze meubels op de manier zoals de fabrikant en de ontwerper het bedoeld heeft, ook de materialen die wij hier voor gebruiken sluiten aan op de wensen en eisen. Wij kunnen de meubelen zo origineel mogelijk stofferen omdat wij met dezelfde stoffen en leder leveranciers werken als de merken zelf.

Bij modern stofferen worden meubels met moderne materialen als polyether en koudschuim opgebouwd. De meubels bestaan vaak uit losse elementen die uit elkaar gehaald moeten worden. Het meubel krijgt een heel andere opbouw dan bij de klassieke stoffering. Deze techniek wordt zowel bij design-, moderne- en klassieke meubels toegepast. Moderne kwaliteitsmeubels zijn het waard opnieuw gestoffeerd te worden. Herstofferen is immers bijna vijftig procent goedkoper dan nieuw kopen.

Wij adviseren u graag en vrijblijvend  bij het maken van uw  keuze van de juiste bekledingsstof,  afgestemd op  uw verwachtingspatroon en uw wensenpakket. Daarbij houden wij ook rekening met uw gezinssituatie. Wel of geen kleine kinderen, al of niet intensief dagelijks gebruik en andere belangrijke factoren. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Call Now Button